R A I I N T E R
Rai Inter - Acoperisuri Durabile

Lambriu Metalic

Lambriu metalic Wetterbest – este soluția perfectă pentru renovarea sau decorarea spațiilor interioare sau pentru placarea pereților diverselor construcții. Fabricat din oțel de înaltă calitate, acesta oferă un aspect estetic modern și rezistență în timp.

Lambriurile metalice sunt disponibile într-o gamă largă de culori, inclusiv imitație de lemn, fiind astfel potrivite oricărui tip de design arhitectural. Stabilitatea culorii va oferi eleganță o perioadă îndelungată de timp.

Lambriurilor metalice sunt o excelentă opțiune din punct de vedere al costurilor, în principal datorită necesităților minime de întreţinere, nu necesită revopsire, dar și datorită montajului facil.

Totodată, lambriul metalic Wetterbest este rezistent la intemperii, lumina directă a soarelui şi la deteriorarea mecanică.

Stratul de zinc 275g/mp protejează oţelul împotriva coroziunii şi menţine stratul de vopsea neafectat pentru o perioadă îndelungată de timp.

În plus, lambriurile metalice au o greutate redusă, asigură o ventilație optimă și prezintă o reacție la foc superioară față de soluțiile de placare din lemn.

Lambriul metalic Wetterbest este disponibil în finisajele Lucios, Mat, Neomat și Suprem50, iar acestea dispun de garanție la coroziune de până la 50 de ani, respectiv de până la 30 de ani pentru culoare.

Wetterbest
Sus