R A I I N T E R

Tigla Metalica

Țigla metalică Wetterbest, cunoscută în multe medii și tablă acoperiș , tablă tip țiglă sau învelitoare acoperiș, se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin greutate specifică redusă, prin gama variată de culori şi dimensiuni și o durată medie de viaţă de 50 de ani.

Țigla metalică Wetterbest este incombustibilă, folosirea acesteia drept material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor. Țigla metalică este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit.

WETTERBEST

Țiglele metalice Wetterbest sunt produse originale, de calitate superioară, dezvoltate ca materiale pentru învelitorile de acoperişuri, la un preț avantajos.

Au o durată de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţii: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

 • Calitatea
  Produselor

 • Garantie
  Certificata

Avantajele oferite de țigla metalică Wetterbest

 • Calitate

  Țigla metalică Wetterbest este fabricate din oțel zincat, aluzincat și prevopsit de cea mai înaltă calitate, de la importanți producători europeni precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

 • Rezistenta

  Durabilitatea definește calitatea Wetterbest, țigla metalică fiind proiectată să reziste peste 50 de ani. Compoziția chimică a straturilor de zinc și vopsea oferă protectie îndelungată și durabilitate în orice condiții de vreme, rezultând o excelentă rezistență la ultraviolet și coroziune, precum și la prevenirea apariției mușchilor și a mucegaiului.

 • Estetica

  Modernă, estetică, țigla metalică se încadrează perfect în orice stil arhitectural de clădire. Fiind ușor de montat și de întreținut, suprafața ei netedă nu reține umezeală, praf sau alte impurități. Tabla de acoperiș Wetterbest este disponibilă în 14 nuanțe lucioase și mate, în forme diferite și grosimi cuprinse între 0.4 mm și 0.6 mm.

 • Siguranta

  Comportament excelent la solicitările mecanice, nu crapă și nu se sparge, datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară. Țigla metalică Wetterbest este certificată ISO 9001 și conține marcaj CE.

Wetterbest
Sus