R A I I N T E R
Tigla Metalica Wetterbest Clasic

Tigla Metalica Wetterbest Clasic

Țigla metalică Wetterbest Clasic sau tabla acoperiș Wetterbest Clasic este fabricată din oţel galvanizat la cald, peste care se aplică vopsea în tehnologie multistrat și optimizată dimensional pentru acoperirea eficientă a oricărui tip de clădire.

Ţigla metalică Clasic prezintă o greutate specific redusă, datorită configurației sale (lățime mare, de 1200 mm – avantaj economic pentru client). Acest a spect influențează direct structura de rezistenţă a acoperişului şi clădirii. Având un profil cu geometrie discretă și elegantă, tabla acoperiș Wetterbest Clasic se potrivește foarte bine realiză rii învelitorilor (acoperișurilor) construcțiilor (proiectelor) rezidențiale și comerciale, noi și in curs de reabilitare.

Tigla Metalica Wetterbest Clasic

Tigla Metalica Wetterbest Clasic
 • Calitatea
  Produselor

 • Garantie
  Certificata

Avantajele oferite de țigla metalică Wetterbest

 • Calitate

  Țigla metalică Wetterbest este fabricate din oțel zincat, aluzincat și prevopsit de cea mai înaltă calitate, de la importanți producători europeni precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

 • Rezistenta

  Durabilitatea definește calitatea Wetterbest, țigla metalică fiind proiectată să reziste peste 50 de ani. Compoziția chimică a straturilor de zinc și vopsea oferă protectie îndelungată și durabilitate în orice condiții de vreme, rezultând o excelentă rezistență la ultraviolet și coroziune, precum și la prevenirea apariției mușchilor și a mucegaiului.

 • Estetica

  Modernă, estetică, țigla metalică se încadrează perfect în orice stil arhitectural de clădire. Fiind ușor de montat și de întreținut, suprafața ei netedă nu reține umezeală, praf sau alte impurități. Tabla de acoperiș Wetterbest este disponibilă în 14 nuanțe lucioase și mate, în forme diferite și grosimi cuprinse între 0.4 mm și 0.6 mm.

 • Siguranta

  Comportament excelent la solicitările mecanice, nu crapă și nu se sparge, datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară. Țigla metalică Wetterbest este certificată ISO 9001 și conține marcaj CE.

Wetterbest
Sus